CD Olímpic: amb la motivació de l’arribada de nous jugadors

  • L’Olímpic rep al Silla sense baixes i amb ganes d’oblidar el partit front al Castelló

L’Olímpic es presentarà davant el Silla amb la motivació que suposa l’haver incorporat dos nous jugadors a la plantilla. L’equip ha vist com els seus perseguidors li han retallat diferències després jugar-se els partits de la 21a jornada suspesos al seu dia. Malgrat l’empat final davant el Castelló, en una mala tarda dels de Xàtiva, el matalàs és ara de 7 punts respecte al segon, l’Alzira.

Davant el Silla (demà, a les 17 hores, Salvador Carrillo Garcia) Jero López podrà comptar amb els dos jugadors fitxats: Carlos Carrasco, migcampista, i Pablo Redondo, migcampista ofensiu. Tots dos han declarat la seua “il·lusió” per aquesta nova etapa a l’Olímpic, destacant la plantilla, la bona temporada i l’organització del club.

Les dues incorporacions eren necessàries després de les baixes de Deng i Rafeta i la lesió de Moscardó. Es manté així la desitjada i necessària “competitivitat” a la plantilla a més de disposar d’altres alternatives tant en la faceta defensiva com a l’ofensiva. El termini d’incorporació de jugadors es tancarà dimarts que ve. En el cas de Carrasco està en condicions de jugar ja que ve de competir en el Torrevella. En el cas de Pablo Redondo porta mes i mig entrenant amb l’equip després d’haver deixat el Silla. Jero López no ha negat la “necessitat” d’aquestes incorporacions. Decidirà després de l’entrenament d’avui la seua entrada o no en l’onze o en la convocatòria.

Tots els jugadors estan a disposició de l’entrenador. Es recupera respecte a partit contra el Castelló a Víctor Banegas, Fran Giménez i Berna Ballester. El rival, el Silla, ve d’haver empatat a casa davant l’Oriola en un bon partit dels d’Edu Revert.

Amb el pas de les jornades la notícia de la imbatibilitat de l’Olímpic en lliga al costat del Langreo comença a córrer a nivell nacional encara que per a l’entrenador segueix sent, segons ha afirmat, “una anècdota”. Són ja 24 partits sense perdre.