CD Olímpic: amb l’objectiu d’aconseguir tres punts més i homenatjar al companys

La plantilla del CD Olímpic intentarà aconseguir la victòria hui diumenge (12.00h) a la Murta davant el Llosetense per dos motius: sumar els tres punts davant un rival directe i guanyar-li així l’average particular (allà es va guanyar per 0-1) i dedicar-li aquesta victòria a dos dels seus companys, Pepín i Mendoza.

Al primer perquè després de la ressonància magnètica que se li va practicar se li ha diagnòstic un trencament del lligament anterior creuat per que el que Josep Tortosa “Pepín” haurà de passar per quiròfan estimant-se un temps d’inactivitat de 6-7 mesos. El jugador ha afirmat sentir-se animat malgrat la notícia i desitjós de començar quan abans la recuperació. Al segon, Mendoza, perquè ha estat pare per segona vegada.

Respecte a la importància de la baixa de Pepín l’entrenador, Raúl Garrido ha afirmat que compta amb jugadors a la plantilla per substituir-lo amb garanties ja que a més de poder alinear dos centrals específics com Mendoza i Berna pot comptar amb San Julian, Víctor Gómez o Julio Rodríguez per jugar en aquesta posició.

Per a aquest partit no hi ha jugadors sancionats. L’entrenador ha de complir l’últim dels quatre partits impostos de sanció. No s’han recuperat de les molèsties i són baixa Arthur, Alexis i Borja Rubiato. Garrido espera que l’equip mantinga la continuïtat respecte a la línia de joc que es va iniciar el passat diumenge davant l’Eldense. Ja ha advertit que el partit serà “molt difícil” i que haurà de fer canvis “perquè és un equip molt diferent a l’Eldense”.