CD Olímpic: amb l’objectiu de començar l’any com es va acabar, amb victòria

  • L’Olímpic juga aquesta vesprada a la Llometa de Muro, un rival amb bona dinàmica

L’Olímpic inicia l’any amb un partit a la Llometa de Muro (hui, 17h), amb arbitratge d’Álvaro Moreno Navarro. Serà un partit complicat per les dimensions del camp i perquè es juga davant un rival que va tancar l’any amb una bona dinàmica i en progressió després del seu canvi d’entrenador. Els de Xàtiva volen mantenir la mateixa línia amb què van acabar l’any i sumar una jornada més com invictes, i si és possible, aprofitar la jornada de descans del Castelló, segon classificat, i el complicat partit del Novelda, tercer classificat, a Ontinyent per augmentar les diferències respecte als seus perseguidors. Els de Xàtiva podrien superar els 50 punts després d’aquesta jornada.

Els jugadors han tornat bé de les vacances, uns dies que han servit per recuperar alguns jugadors que van acabar amb molèsties. Berna Ballester i Pepín s’han entrenat amb normalitat, també Fran Giménez, tot i que es manté com a dubte. Han millorat Edu Serrano del seu trencament a l’isquio i Manu Fuster encara que tots dos són baixes per a aquest partit. Rifaterra encara no es veu en condicions de competir encara que realitza moltes sessions amb el grup. No hi ha sancionats. Els que han causat baixa a la plantilla són els dos jugadors asiàtics, Deng i Pin Lyu. Cap dels dos ha tornat de les vacances. El segon no ha arribat a jugar minut algun i el primer, segons el club, vol jugar més dels que li ha donat Jero López. De moment des del club no es parla de possibles incorporacions en els pròxims dies.

Aquesta setmana el club va celebrar el seu Dinar de Nadal i dijous passat jugadors i cos tècnic van visitar als xiquets ingressats a l’Hospital Lluís Alcanyís. A més, cal recordar que ja s’ha dotat amb focus led una segona torre del Camp Murta, queden dues pendents. D’altra banda, encara no hi ha data per disputar els 36 minuts restants del partit davant el Castelló.