CD Olímpic: aquesta jornada es juga en altres camps

L’Olímpic no juga en aquesta jornada. Li correspon jornada de descans en ser el grup VI de la tercera divisió un grup imparell. No jugarà però estarà molt pendent de dos dels partits que es disputen aquest cap de setmana, ja que s’enfronten entre si rivals directes. El descans obligat li ve bé al grup ja que hi ha diversos jugadors amb molèsties.

La posició de líder no perilla per l’Olímpic ja que acumula 41 punts, set més que el segon classificat, el Villarreal C. Passe el que passe en la jornada l’equip continuarà encapçalant la classificació. Es estarà molt pendent dels partits Ontinyent-Villarreal C i del Novelda-Oriola.

L’equip ha entrenat tres dies aquesta setmana. Des d’aquest divendres gaudeixen de tres dies de descans. Tornaran a entrenar dilluns. La setmana que es disputaran dos encontres, davant el Novelda, a la Murta, i davant l’Ontinyent. Després d’ells es jugarà contra el Castelló, tres partits que poden marcar diferències.

La jornada sense jugar vindrà bé per recuperar jugadors amb molèsties com Marc Cosme, Bryan i Moscardó. Els dos últims són seriós dubte per al partit contra el Novelda. Manu Fuster està descartat. Afortunadament no haurà de passar per quiròfan. Es tracta d’un edema ossi que requereix descans i un tractament específic. S’escurça el seu temps de recuperació.

El club ha aprofitat els dos propers partits a casa, davant Novelda i Castelló, i la proximitat de la segona volta per llançar la campanya “Compartim emocions” facilitant l’assistència d’espectadors a través dels socis, els quals podran adquirir entrades per a altres aficionats a preus més reduïts, o aconseguir aquesta entrada gratis si acompanyen a un altre aficionat per adquirir el carnet de mitja temporada.

(Imatge de Julio J. Jiménez)