CD Olímpic: Arriben tres encontres que marcaran les aspiracions de l’equip

  • Els de Xàtiva són l’únic equip que es manté en el grup amb la porteria a zero i encara no coneix la derrota

L’Olímpic juga hui a les 20 hores a la Murta el partit corresponent a la quarta jornada a la tercera divisió davant el Torrevieja amb l’arbitratge de Ramon Frigols Sancho. El partit s’avança per guanyar així un dia de descans davant la propera jornada de lliga, el dimecres 14, en què l’equip viatjarà a Silla (20.45 hores). La setmana vinent acabarà amb un nou partit a casa davant el Torre Levante.

La principal novetat aquesta setmana és la incorporació del lateral esquerre Fran Momparler. El jugador ja estava entrenant amb la plantilla, i ja va jugar el partit amistós contra el Vilamarxant. El jugador crea ara competència a la banda esquerre disputant el lloc a Edu Serrano i a Rafeta.

No hi ha baixes respecte al partit jugat contra l’Alzira. Moscardó, que va rebre un fort cop a les costelles, tot i que va començar amb precaucions la setmana ha acabant entrenant com un més. No hi ha lesionats excepte Rifaterra i Pepín que continuen el seu procés de recuperació.

Setmana d’actuacions de manteniment en la Murta. S’ha reparat el marcador electrònic, s’ha reparat el túnel de vestidors plegable i s’han col·locat xarxes noves a la porteria.

L’Olímpic és l’únic equip que es manté en el grup amb la porteria a zero i encara no coneix la derrota. Amb set punts pot ser líder després d’aquesta jornada.

El rival, el Torrevella, ve d’haver patit en l’última jornada a dur revés en caure al seu camp 0-3 davant l’Oriola. Esperen reaccionar a la Murta però també són conscients de la dificultat del xoc.