CD Olímpic: centrats sols en el partit de hui

L’Olímpic afronta el primer dels tres partits consecutius com a local davant, en principi, l’equip més feble del grup, el cuer Segorbe. L’encontre es jugarà hui (18h.) en la Murta amb arbitratge d’Ignacio Gamón Cánovas, de la delegació del Camp de Morvedre. L’horari, més tard de l’habitual, ha estranyat a bona part dels aficionats. L’entrenador Jero López podrà comptar amb tota la plantilla excepció feta de Rifaterra i Pin Lyu, jugador xinès que s’incorporarà la setmana vinent als entrenaments després d’haver jugat amb la selecció del seu país. No hi ha jugadors sancionats. L’entrenador podrà comptar per tant amb Rafeta complida la seua sanció. El davanter Marc Cosme és dubte doncs durant la setmana ha donat diversos esglais atès que, o bé s’ha ressentit de les seues molèsties en el genoll, o bé ha rebut algun colp d’un company en un entrenament. Hui, segons estiga el jugador, després de l’últim entrenament, es decidirà si està o no disponible. El partit davant l’Orihuela va suposar la tornada de tres lesionats: Marc Cosme. Sanjulián i Pepín. Els dos primers van disputar ja alguns minuts. Serà difícil configurar l’onze inicial i també decidir la convocatòria.

L’entrenador ha deixat clar abans del partit que encara que la classificació té al Segorbe en l’últim lloc els tres punts són tan importants o més que els de qualsevol altre encontre. També que el rival no ha renunciat a la categoria i que després d’alguns canvis en la seua plantilla vol revitalitzar-se. Ha demanat als jugadors que estiguen alerta. En principi no està previst que done minuts a jugadors menys habituals o que de descans a uns altres.

Després d’aquest partit els de Xàtiva afrontaran dos partits més consecutius com a local, davant el Rayo Ibense i davant el Novelda, també la jornada de descans per ser el grup imparell. Els quatre punts d’avantatge respecte al segon, el Villarreal C, fan que depenga d’ell mateix per a mantenir-se com a líder malgrat aquesta jornada de descans. L’entrenador, encara que ho té present, ha demanat pensar únicament en el partit de demà.