CD Olímpic: Confiança plena en l’equip i en l’afició

  • La Murta acull hui el partit de tornada on cal remuntar l’1-0 de Salamanca

L’Olímpic recupera al seu màxim golejador, Marc Cosme, per al partit de tornada de les semifinals de la promoció d’ascens a la segona divisió B contra el Unionistas de Salamanca. El partit es disputarà hui, a les 20 hores, a la Murta, amb arbitratge del català Gerard Brull Acerete. Els de Xàtiva han de remuntar un 1-0 en contra del primer partit. No hi ha més novetats a la plantilla ja que tots estan disponibles per a l’entrenador, Jero López.

El tècnic no ha avançat un possible onze però és molt probable que Marc Cosme estiga a l’equip titular i que mantinguen els tres centrals, com va fer a Salamanca, davant el bon rendiment ofert. Així jugaria Pepín, al costat dels habituals Fran Giménez i Berna Ballester. L’entrenador ha insistit a confiança i il·lusió que ha transmès la plantilla durant la setmana i en què cal evitar un “partit boig i precipitat ja que segur que l’equip aconseguirà marcar algun gol sent fidel al joc exhibit durant la lliga”.

La venda d’entrades anticipada, la majoria de 8 euros, ha anat a millor ritme que en l’anterior partit de promoció davant el Talavera. En eixe encontre la Murta va reunir 1.700 espectadors, ara s’espera superar àmpliament els 2.000. El club ha tornat a cursar invitació a la resta de clubs i associacions esportives de la ciutat. L’alcalde, Roger Cerdà, com ja va fer davant el Talavera, estarà a la llotja d’autoritats. El club ha llançat la campanya “marea blanca” convidant a que s’acudisca a la trobada amb la samarreta de l’equip o, si no, amb una peça blanca.

La Penya Socarrats, al costat d’altres penyes de localitats pròximes, i aficionats locals, està preparant una animació especial quedant convocats tots dues hores abans de l’inici del partit per així rebre a jugadors locals i visitants en la seua arribada al Camp Murta.

S’espera l’assistència d’entre 250 i 300 Unionistes en la Murta. L’equip va arribar ahir a Xàtiva després d’entrenar a Albacete. Dilluns és jornada festiva a Salamanca el que ajuda també a llarg desplaçament. Molts d’ells aprofitaran la jornada de demà per visitar València. L’equip ha aconseguit, des de la seua creació, un ascens cada temporada i després Hager guanyat el primer partit a les Pistes de l’Helmático confien a arribar a la ronda final.