CD Olímpic: de vacances amb una nota excepcional

L’Olímpic gaudeix d’una setmana de vacances i ho fa amb la satisfacció d’estar realitzant una excepcional campanya. L’última victòria de l’any davant el Bunyol (2-0) i els altres resultats de la jornada li han permès tancar l’any com a líder indiscutible a set punts dels seus perseguidors: Castelló i Novelda. a més, ho fa amb un partit menys jugat que el segon i amb avantatge momentani (1-0) davant aquests en el partit del qual queden pendents 35 minuts. L’equip segueix sent l’únic equip invicte del grup i, amb sis gols, el menys golejat.

Aquest temps de descans, que es prolongarà fins al dia 3, li vindrà bé a l’equip ja que la plantilla ha acabat l’any amb diversos jugadors lesionats o amb molèsties. S’espera que a partir de la segona setmana de gener es puga comptar amb Manu Fuster. També s’espera poder comptar amb aquells que s’han lesionat en els dos últims partits: Fran Giménez i Edu Serrano. Pepín es va haver de retirar en l’últim partit després de rebre un cop al cap encara que al final, com va assenyalar l’entrenador Jero López, va entrar “somrient al vestidor”. A partir de gener s’espera poder comptar, de nou, amb el jugador asiàtic, concentrat fins ara amb la seua selecció, Pin Lyu. També estarà més a prop la disponibilitat de Rifaterra.

El primer partit de l’any serà davant el Muro i el següent partit a la Murta davant l’Alzira. La proposta del club xativí és disputar, després d’aquest encontre, el dimecres següent, el que queda del partit davant el Castelló. Faltarà la conformitat del rival.

Jero López insisteix cada setmana en  “l’excepcional” grup amb què compta, la seua implicació i la seua ambició. També des del club, el president Kike Alcázar, ha repetit que l’objectiu és el mateix que va assenyalar l’inici de la temporada: tornar a la segona B. De moment es camina segur per aquest camí.

(Imatge de Julio J. Jiménez)