CD Olímpic: duel entre dos invictes

No es vol que siga un partit diferent, no és determinant, però l’Olímpic es juga més que tres punts aquest diumenge davant el Vilarreal C (17.00h). L’encontre també ve marcat per l’homenatge, amb un minut de silenci, a qui fora el seu jugador i secretari tècnic Miguel Sarrión mort aquesta setmana. Sarrión ha escrit, des de 1994 cada setmana, dues columnes sobre el partit de l’Olímpic en el rotatiu Levante-EMV.

En l’estrictament esportiu l’entrenador Jero López no podrà comptar amb el sancionat Víctor Banegas, per acumulació de targetes, ni tampoc amb els lesionats Marc Cosme i Sanjulián. Tots dos evolucionen bé i la setmana vinent podrien entrar progressivament en el treball de grup. Pepín ja és un més. Berna Ballester, baixa a Almoradí per una micro trencament fibril·lar, ha entrenat amb normalitat i Jero podria tornar a alinear a la parella habitual de centrals. La baixa com a migcampista defensiu de Banegas podria ser coberta per Moscardó o per Deng. Aquesta setmana el club, a través del seu director esportiu, ha confirmat que un altre jugador asiàtic, Lyupin, migcampista ofensiu, serà presentat pròximament al costat de Deng. Tots dos jugadors procedeixen de l’At. Saguntino. Lyupin, que va entrenar ja amb l’equip, està ara convocat amb la selecció del seu país.

El fet d’enfrontar-se a un filial, de saber que van a intentar jugar la pilota, planteja un partit diferent als disputats últimament en la Murta, però aquest domini de la pilota també ho fa molt perillós. S’enfronten els únics equips invictes del grup. Tots dos ocupen llocs de promoció d’ascens. Quatre punts els separen en la classificació. L’encontre, atès que es disputa en la 14a jornada, no és definitiu però sí que pot marcar el potencial de l’equip davant un tram de la lliga en el qual es va a enfrontar als equips millor classificats del grup. S’espera una bona entrada aquest diumenge en la Murta. El partit serà arbitrat per Ángel Enrique Sanz Terrades, de la delegació de València.

La plantilla va visitar ahir divendres el col·legi Jacinto Castañeda on va lliurar invitacions als seus alumnes perquè acudisquen a l’encontre.