CD Olímpic: el partit més complicat fins ara

L’Olímpic afrontarà aquest diumenge potser el partit més complicat dels disputats fins ara. El Torre Levante és un seriós candidat a l’ascens i està entrenat per l’exfutbolista del València CF, Fernando Gómez. L’encontre s’iniciarà a les 19 hores, a la Murta, amb l’arbitratge de Jaume Joaquín Moltó Egea, de la delegació de València.

La plantilla de l’Olímpic tindrà aquest matí la seua última sessió d’entrenament. S’espera comptar amb Marc Cosme. El davanter, autor del primer gol a Silla i qui va provocar el penal que va suposar el segon, va patir un fort cop al genoll però s’espera comptar amb ell. Qui no està en condicions de jugar per culpa d’una distensió, és el lateral Edu Serrano. No hi ha més lesionats a excepció de Rifaterra i Pepín que segueixen el seu procés de recuperació.

L’entrenador, Jero López, ha advertit de les dificultats que presenta el rival i considera que serà el partit més complicat dels disputats fins ara. López ha destacat el davanter Rubén Suárez com un dels millors jugadors dels d’Orriols que necessitarà un marcatge especial. Amb tot l’entrenador ja ha dit que no va a veure canvi de sistema ni canviarà la forma de plantejar la trobada donat els bons resultats aconseguits fins ara.

En el partit a Silla (a la imatge) hi va haver tres canvis a l’onze inicial: Rafeta, Juanma i Manu Fuster. L’entrenador no descarta nous canvis perquè en la seua opinió hi ha competitivitat i molts mereixen ser titulars.

Arrenca la temporada per als equips de la primera i segona regional i també per als juvenils. L’Olímpic B debutarà a la primera regional a casa, hui, a les 19 hores, davant el Tous; el juvenil jugarà a Xest hui a les 18 hores; el Racing, a la segona regional, jugarà demà a les 12 hores al Paquito Coloma davant l’Alberic Promeses.