CD Olímpic: El partit més important de la temporada

L’Olímpic s’aferra a la Murta. Dos dels tres partits que queden de lliga dels jugarà al seu camp, el primer, aquest diumenge (17.00h) davant el Lleida. El president de l’entitat, Kike Alcázar, ho ha deixat clar “és, possiblement, el partit més important de la temporada”. Els jugadors, els aficionats, han trobat un nou motiu per voler aconseguir la victòria: el poder dedicar al capità Rifaterra. El migcampista és el jugador més veterà de la plantilla i en l’entrenament d’aquest dijous, en l’entrenament, es va trencar el tendó d’Aquil·les, fet que suposa cinc mesos de baixa.

Des que es va conèixer l’abast de la lesió han estat moltes les mostres de solidaritat rebudes des de tota la Comunitat Valenciana. Ha estat operat aquest divendres a primera hora del matí de ahir divendres iniciant ja la seua recuperació. Aquest diumenge encara romandrà hospitalitzat per la qual cosa no podrà estar a la Murta. A més de les baixes per lesió de Rifaterra, qui ho podia jugar aquest partit per sanció, i de Pepín, l’entrenador Raúl Garrido manté el dubte d’Alexis, per la seua inactivitat per culpa d’una lesió muscular a les últimes setmanes. No hi ha més jugadors sancionats. La baixa de Rifaterra podria ser coberta bé amb Berna, o bé Luismi, qui ja va jugar en aquesta posició davant l’At. Levante.

El club ha llançat una promoció especial en la venda anticipada: per cada entrada adquirida a 10 euros obté una altra, a més la dona que assisteixi acompanyant un soci tindrà l’accés gratuït per ser el Dia de la Mare. Els jugadors han visitat i repartit invitacions als centres de secundària de la localitat. El partit serà dirigit per Isidro Díaz de Mera Escudero, del castellà-manxec.