CD Olímpic: en busca del lideratge a Alzira

  • Els de Xàtiva recuperen efectius per al partit de hui

L’Olímpic jugarà aquesta vesprada en un camp molt especial, el Lluís Suñer, d’Alzira. El partit s’iniciarà a les 19 hores amb arbitratge de Jonathan Navarro Paterna i de ben segur seran molts els aficionats xativins que es desplacen. L’equip, després de dues victòries consecutives, té l’opció de signar definitivament una bona ratxa i potser ser líder, depenent dels resultats del Torre Levante i Silla. 

El partit es juga en gespa natural. L’equip no ha volgut canviar la normalitat dels entrenaments i ha entrenat durant tota la setmana en gespa artificial.

La situació de la plantilla millora respecte a la jornada anterior doncs Corbalán, que es va perdre el partit de la setmana anterior per una contractura. En el cas de Víctor Banegas ha evolucionat bé durant la setmana del cop rebut al turmell i dependrà la seu convocatòria o titularitat de l’entrenament de hui. La bona notícia de la setmana pot ser també la recuperació de Sanjulián, que va patir una fractura en un dit de la mà en el partit de pretemporada davant el CD Llosa. El jugador ja participa amb el grup i des de la setmana que ve serà un més. Queden únicament fora per lesió únicament Rifaterra i Pepín, seguint tots dos el seu procés de recuperació.

Afegir que participa en els entrenaments Jandro, exjugador de l’Huracà, que va jugar la temporada passada al Cadis i que a dia d’avui està sense equip. També treballa amb l’equip el xativí Manolo Vinaches qui ja va participar en partits de pretemporada. Finalment treballarà amb la primera plantilla i disputarà partits amb l’Olímpic B a la Primera Regional.

A la plantilla ha crescut la competitivitat per la recuperació de jugadors i pel rendiment que estan oferint. L’entrenador, Jero López, està en condicions de repetir el mateix onze que va guanyar al Muro diumenge passat a la Murta (2-0). El rival és candidat també a lluitar per l’ascens de categoria i és un dels duels més esperats.

(Imatge Julio J. Jiménez)