CD Olímpic: En una setmana complicada, oportunitat única

L’Olímpic torna a jugar a la Murta. Aquest dissabte, a les 18.00h, a la Murta, els de Xàtiva s’enfronten al València Mestalla amb arbitratge del català Albert Català Ferran.

Respecte a l’última jornada Fernández Romo podrà comptar amb els sancionats davant l’At. Baleares, Luismi i San Julián. Serà baixa Alexis per sanció. No es recupera a cap dels lesionats. Nando Ramón ha estat cedit a l’Ontinyent seguint els passos de Dani Gómez, també cedit, encara que al Yeclano. Polaco ha causat baixa a petició del propi jugador. L’entrenador, Guillermo Fernández Romo podrà comptar amb l’últim fitxatge: Adrià Granell, que va ser presentat aquest dijous juntament amb Julio Rodríguez i Iván Albert, jugador cedit al Castellonense que ha tornat al club. Respecte a Granell el tècnic ha manifestat que tot i que és poc probable que entre en l’onze sí que té opcions de formar part de la convocatòria. Els nouvinguts han coincidit a assenyalar que afronten aquesta nova etapa “amb il·lusió i amb un repte diferent: ajudar a aconseguir la permanència de l’Olímpic en la categoria”.

En l’esportiu setmana difícil després d’acumular tres derrotes consecutives en lliga. En el social, evidentment, el registre del Camp Murta dins de l’operació “Taula”, i que s’investigue qui va ser el seu president, Alfonso Rus, han irromput aquesta setmana a la marxa habitual del grup, sense alterar el treball habitual però estant present. Molts dels components de la plantilla van ser fitxats per Rus.

Fernández Romo tornarà a la banqueta de la Murta després de rebre, en el seu últim partit, xiulets per primera vegada dels aficionats. Per això ha demanat als aficionats que recuperin la seva “comunió” amb l’equip que hi havia abans de perdre a casa davant el Sabadell. El partit davant el València Mestalla és una gran oportunitat per pujar llocs en la classificació i trencar la mala estadística en la Murta, a més sabent que la setmana que ve es sumarà tres punts i després arriben dos partits més a casa.