CD Olímpic: Es vol donar un pas més en la correcta direcció

  • Els xativins volen encadenar dues victòries consecutives

L’Olímpic espera aquest diumenge superar el canvi de superfície, d’artificial a natural, d’horari, aconseguir guanyar dos partits consecutius, i sobretot, guanyar a un rival directe que els faci allunyar-se’n i pujar llocs en la classificació. El partit d’aquest diumenge (17h) davant l’Olot és el que suposa és desplaçament més llarg. El cos tècnic ha avançat el viatge este matí per així poder entrenar allà hui. Es vigilaran els horaris de descans perquè aquest “canvi horari” no afecti la plantilla.

Tot i que el club ha presentat recurs per una de les dues targetes grogues mostrades a Rifaterra, encara que es quedés en una seria la cinquena per a aquest jugador pel que no podrà jugar. Preocupa la lesió de Julio Rodríguez. És gairebé segur que no podrà jugar tot i que el jugador ha millorat notablement amb el pas dels dies. Pepín és baixa segura per lesió. La lesió de Julio davant l’Hospitalet va obligar a “improvisar” diumenge passat desplaçant Mendoza al lateral dret. Ara, amb més temps i jugadors disponibles, segurament Mendoza torne a ser central per donar entrada a Escobar com a lateral.

L’equip va remuntar en la Murta un marcador en contra, el que es considera un pas més en la bona direcció. Ara espera aconseguir també una segona victòria consecutiva. S’espera un partit molt dur i complicat a l’enfrontar-se a un rival en idèntica situació classificatòria i amb les mateixes urgències.

De moment l’equip està solucionant amb victòries, o empatant, aquests partits, a més, tots a la Murta, on fins fa poc només havia guanyat un partit. Així es va empatar a un davant el Llosetense, es va derrotar 2-1 al Pobla de Mafumet i en l’última jornada també 2-1 a l’Hospitalet. Ara afrontarà el partit contra l’Olot, al qual seguirà, després del partit a casa davant l’Hèrcules, un desplaçament a Bunyol per enfrontar-se a un altre rival directe, el At.Levante. Després de la derrota a l’última sortida (4-0) davant l’Espanyol B s’intentarà oblidar dit “accident” i intentar sumar una segona victòria consecutiva que els done cert respir.