CD Olímpic: es vol mantenir l’actitud guanyadora

  • L’Olímpic de Xàtiva juga a casa d’un incòmode Almazora

Nova jornada per a l’Olímpic. En aquesta ocasió es visitarà el José Manuel Pesudo (hui, 12 hores), el camp de l’Almazora CF. No hi ha jugadors amb molèsties. Infermeria, excepte imprevistos, buida. Es perd per sanció, per acumulació de targetes, a Manu Fuster, però es recupera a San Julián. L’entrenador Jero López està en disposició de repetir l’onze que diumenge passat va derrotar en la Murta a l’Elx B.

Aquesta setmana s’ha entrenat amb l’equip el jugador algerià Yasser, jugador que simplement ha sol·licitat entrenar amb la primera plantilla, i que el mateix entrenador ha qualificat com “anecdòtic”.

Al rival se li dóna bé jugar davant els primers classificats. En l’última jornada va empatar a Oriola, com també va empatar a casa de l’Elx B, de l’Ontinyent CF o del Villarreal C o ha estat capaç de guanyar al camp de l’Alzira. Novelda i Castelló no van poder guanyar al seu camp. A la Murta va caure per 2-0 però no ho van posar fàcil. En eixe moment, l’Almazora era equip de la part alta de la classificació. Ara, aquesta bona primera volta els permet tenir prou punts per estar tranquils. Com tots els altres rivals, els castellonencs tindran una motivació extra per enfrontar-se al líder invicte del grup, cosa que fins i tot han destacat en el cartell anunciador del xoc. Les entrades tindran un preu de 10 euros.

Els de Xàtiva, amb un còmode avantatge de deu punts respecte el segon, ara el Castelló, esperarà també altres resultats de la jornada, com el del partit que enfrontarà al Luis Suñer Picó a l’Alzira amb, precisament, el conjunt de Castàlia.

D’altra banda, en el mà a mà que el conjunt socarrat manté amb el Langreo, com a únics invictes en categories nacionals, destacar que l’equip asturià jugarà demà a casa, a les 17 hores, davant el Real Oviedo B, setè classificat en el grup II.

 

IVÁN MEDALL . ENTRENADOR DE L’ALMAZORA CF

“Jugar contra el líder imbatut és una motivació extra ja que tots volem ser els primers en derrotar-los”

Arriba el diumenge al José Manuel Pesudo el líder de la lliga: l’Olímpic de Xàtiva. Com es prepara un partit així?

Amb molt treball però, sobretot, amb la mateixa humilitat i il·lusió que caracteritza a aquest equip. Sabem que no podem competir en igualtat d’oportunitats amb equips com l’Olímpic però anem a intentar contrarestar el seu futbol amb les armes que tenim i que, al llarg de la temporada, ens han permès traure resultats positius davant conjunts que sobre el paper eren superiors.

A més, els de Xàtiva són un equip que encara no coneix la derrota.

Sí, l’Olímpic és a dia de hui el millor equip de la categoria. No solament per la seua classificació i perquè ningú haja pogut guanyar-li sinó pel seu futbol. Segueix imbatible i haurem de fer-ho a la perfecció per a poder sumar davant ells.

El partit arriba després d’un meritori empat davant l’Oriola en el qual es va aconseguir acabar amb una ratxa de sis derrotes consecutives.

I sis partits sense marcar, sí. Recuperem algunes de les senyes d’identitat d’aquest equip que tan bons resultats ens havien donat al principi de temporada: solidesa defensiva i pressió per a generar ocasions. Aquest és el camí a seguir però som conscients que ni érem tan bons com en el primer tram de campanya ni tan dolents com diuen els resultats en aquest 2017.

L’Almazora pot donar la campanada a casa davant el líder?

Esperem una trobada igualada que es resoldrà per algun detall, bé per encert individual o bé per poder aprofitar algun error defensiu de qualsevol equip. En aquests dos aspectes, l’Olímpic és un equip molt fiable ja que té qualitat per a poder desequilibrar un partit i solidesa defensiva per a deixar a zero la seua porteria. Encara així nosaltres intentarem estar a un gran nivell per a poder igualar les seues virtuts i cercar les nostres oportunitats. Tots els equips que juguen contra el lider imbatut volen ser el primer a derrotar-los, és una motivació extra per a tots els seus rivals i ells fins ara han sabut jugar contra açò també. Són molt bons, però açò és futbol i si nosaltres creiem… per què no?