CD Olímpic: hi ha que fer bons els últims empats

Dos empats consecutius, dos partits sense marcar, la quasi segura baixa del golejador de l’equip, Marc Cosme, i la dificultat del rival li donen al partit de hui a Paterna (12 hores) un valor especial. Es jugarà al Gerardo Salvador amb arbitratge de Sanchis Cambra, de la Delegació de la Ribera.

Marc Cosme, autor de cinc gols fins ara, no va poder finalitzar l’últim partit contra el Crevillent. En una de les accions seu genoll va girar en excés. A la vesprada d’ahir se li anava a practicar una prova diagnòstica però l’entrenador, Jero López, en la roda de premsa, el va donar per descartat. Si es confirma la baixa el seu substitut natural és Rubén Solano. No hi ha jugadors sancionats però tampoc es podrà comptar amb Sanjulián, també amb molèsties. Així que hi haurà segur canvis respecte a l’onze que va jugar aquest dimecres. Pepín està cada vegada millor però ell mateix jugador ha assegurat que encara ha de treballar més per estar millor que els dos centrals: Berna i Fran Giménez. Tots dos estan fent un bon inici de lliga formant part d’un sistema defensiu que acumula deu jornades sense perdre.

Col·laboració amb Clínica Carralero

Fa uns dies, el president de l’Olímpic, Kike Alcázar, i el director sanitari de Clínica Carralero, David Carralero, van signar un acord de col·laboració per a la present temporada 2016-17. “La veritat és que en tan sols dos dies es va tancar l’acord, l’Olímpic té un gran projecte esportiu per als pròxims anys. Per açò, Clínica Carralero no va dubtar ni un instant a recolzar aquesta iniciativa del CD Olimpic i de la seua acadèmia”, afirmen des de la propia Clínica Carralero.