CD Olímpic: defensa del lideratge front a l’Almazora

L’Olímpic afronta una nova jornada de lliga a la Murta, en aquesta ocasió davant un recent ascendit, l’Almazora (hui, 18.30 hores), amb arbitratge d’Abraham Abad Esteve, de la delegació de València.

Serà l’últim partit a donar començament de la vuitena jornada de lliga. Serà una nova defensa de la situació del líder del grup VI de la tercera divisió.

L’entrenador xativí, Jero López, ja ha advertit del perillós que pot ser veure com fàcil aquest partit malgrat el bon inici de lliga de l’equip i els seus números a casa, amb tots els encontres guanyats, set gols marcats i un tan sols encaixat. El bloc que manté el rival, potser el seu plantejament al contraatac i el seu futbol directe, són qüestions que preocupen al tècnic, que únicament pensa en aquest partit.

No hi ha jugadors sancionats. Aquesta setmana s’ha dut a terme la cessió del davanter de Carcaixent, Ivan Albert, al Benigànim. Tant l’entrenador com el secretari tècnic, Luis Miguel Garrido, han coincidit a assenyalar que el motiu és donar-li més minuts, minuts de qualitat en un equip que aspira a l’ascens a la preferent.

En aquest sentit l’entrenador ha assenyalat que està satisfet amb la configuració de la plantilla. No hi ha altes a la infermeria ja que tant Pepín com Rifaterra, tot i que continuen millorant, encara no estan en condicions de ser convocats. L’únic dubte seriós és el de Sanjulián, que es va retirar amb molèsties en l’entrenament de dijous. Si es confirma la seua baixa després de la sessió d’entrenament d’aquest matí Jero López no podrà repetir el mateix onze de les últimes dues jornades.

Els jugadors es van trobar ahir divendres, a l’entrada del vestidor, amb dues fotografies de grup, d’ells mateixos, el que ha personalitzat aquest espai. Es pretén fomentar el treball en grup, una cosa que l’Olímpic està demostrant des de l’inici de la temporada.

S’espera poca afluència visitant a la Murta degut que Almazora celebra aquests dies les seues festes locals.