CD Olímpic: hui pot jugar una parella inèdita de centrals

Per primera vegada es podria trencar la parella de centrals de l’Olímpic. Fins a hui no se sabrà si el xativí Berna Ballester està en condicions de jugar hui a Almoradí (11.30h). El jugador s’ha cuidat de manera especial durant la setmana per unes molèsties. En el cas que es confirmara la baixa del central, Jero López ha explicat que Fran Giménez, Víctor Banegas, Deng o Bryan poden jugar en aquesta posició. Deng i Bryan són els principals candidats. La baixa de Ballester podria donar-li la primera convocatòria de la temporada a Pepín.

Precisament en el partit jugat aquest dimecres a Benigànim l’entrenador va donar a Pepín 35 minuts de partit i va observar a Deng en dues posicions: de migcampista defensiu i de central. Es va perdre 3-0 però Jero López no vol valorar el resultat ja que va ser un partit en què a més del comentat va veure a jugadors de l’Olímpic B i del juvenil.

També Corbalán ha tingut problemes físics durant la setmana i és dubte. Pel que fa a Marc Cosme i Sanjulián afortunadament, després de les pertinents proves, s’ha descartat una lesió greu. A Sanjulián li han recomanat 7-8 dies més de descans. En el cas de Marc Cosme es tracta d’una reiteració de colps a la mateixa zona per la qual cosa estarà fora almenys 2-3 setmanes més.

Pel que fa a l’Almoradí, Jero López ha destacat que es tracta d’un equip que acumula molts homes “per dins” el que suposarà estar molt pendents de cada acció. En l’última jornada va empatar a un gol a casa de l’Oriola. El conjunt alacantí ha confirmat aquesta setmanes les baixa del davanter Sergio Poveda i del central ‘Keko’.

El club va presentar aquest divendres de manera oficial a Jandro, jugador de 37 anys, que ja va debutar diumenge passat a la Murta, i que, des del primer moment ha mostrat interès en signar per equip de Xàtiva. A la presentació va destacar els bons informes que li van donar del club i que va poder comprovar in situ doncs portava mes i mig entrenant amb la plantilla.