CD Olímpic: Il·lusionats amb la visita al Collao

  • El partit enfronta a dos equips amb una dinàmica diferent

L’Olímpic intentarà mantenir la seua línia ascendent de joc i resultats en un camp “especial” com és el Collao davant l’Alcoià (demà, 17 h). Partit de marcada rivalitat esportiva i que, donada la proximitat entre les dues ciutats, de ben segur, propiciarà una destacada afluència d’aficionats locals.

La setmana va començar amb dos dies de descans ja programats amb anterioritat. Setmana també d’aniversari de l’entrenador. Al principi s’esperava comptar únicament per a aquest partit amb les baixes dels lesionats Sipo i Zarzo, recuperant-se d’una artroscòpia, però, l’últim partit contra l’At. Levante, va suposar també molèsties per Escobar i Pepín. El primer és baixa segura mentre que el segon, que va forçar davant el baixa per sanció de Berna, s’ha mantingut separat del grup i és dubte seriós. A ells s’uneix Diego Jiménez, que està a poc més d’un mes de començar a treballar amb el grup.

En el capítol d’altes es podrà comptar ja amb Berna Ballester, complerta la sanció per acumulació de targetes. A més Alexis ja va rebre la passada setmana l’alta mèdica. Els dos jugadors podrien ser els substituts d’Escobar i Pepín. La trobada estarà dirigit pel madrileny Fernando Bueno Prieto.

Nou exjugadors o ex tècnics del club local, ara a les files de l’equip de Xàtiva, tornaran al que va ser el seu club. Tornaran al Collao els tècnics Guillermo Fernández Romo (segon entrenador la temporada passada d’Óscar Cano) i Elies Martí, preparador físic també durant diverses temporades; a més dels exjugadors alcoians Garrido, ara director esportiu, Kike Alcázar, president del club, i quatre jugadors encara en actiu a l’Olímpic: Berna Ballester, Diego García, Diego Jiménez i Rifaterra. També Escobar va entrenar algunes setmanes amb l’Alcoià procedent del Muro. Respecte a aquesta qüestió, l’entrenador, Guillermo Fernández Romo, ha advertit que no vol cap sobreexcitació per tornar a jugar al Collao. El rival basa el seu major perill en la qualitat de molts dels seus jugadors que, en qualsevol acció individual, poden canviar l’esdevenir del partit. Defensar bé i atacar millor són les consignes donades per l’entrenador.

El partit enfronta a dos equips amb una dinàmica diferent. Els d’Andreu Palop s’estan mostrant irregulars, estan a la meitat taula lluny de l’objectiu dels llocs de promoció i vénen de perdre a Elda, i l’Olímpic acumula cinc jornades sense perdre i ve d’eixir de llocs de descens després d’haver guanyat el seu primer partit en la Murta davant l’At. Levante (2-0). Tres punts separen únicament en la taula a tots dos.