CD Olímpic: Il·lusionats en el desplaçament a Barcelona

  • L’Olímpic ha viatjat amb dues baixes importants, de dues habituals titulars, tots dos per sanció: San Julián i Vaquero

L’Olímpic intenta aquest dissabte (18.00) a la ciutat esportiva Dani Jarq ue, davant l’Espanyol B, aconseguir punts vitals per mantenir-se en la categoria i alhora implicar el rival en la lluita per la permanència. El partit serà dirigit pel César Soto Grado, del col·legi de la Rioja.

L’Olímpic ha viatjat amb dues baixes importants, de dues habituals titulars, tots dos per sanció: San Julián i Vaquero. El primer ha vingut actuant, davant la baixa de Pepín per lesió, com a central al costat de Mendoza. Davant el Pobla de Mafumet va ser un dels jugadors destacats. És molt probable que Berna actuï al costat de Mendoza, i que Víctor Gómez siga una altra de les opcions per al joc de contenció dels de Xàtiva. Vaquero, amb quatre gols, és el màxim golejador de l’equip malgrat ser jugador “de segona línia”. Excepte Pepín, operat recentment de trencament de lligament anterior creuat al genoll, no hi ha més lesionats tot i que Alexis no s’ha entrenat amb normalitat aquesta setmana.

L’entrenador Raúl Garrido ha anunciat que vol mantenir els tres davanters nats (Samu, Javi Navarro i Borja Rubiato) “il·lusionats i amb màxima energia” per això no ha garantit que Samu, autor dels dos gols de l’equip diumenge passat, estigui en l’onze titular.

Els de Xàtiva esperen prolongar les bones sensacions que està transmetent en els últims partits, només ha perdut un dels últims quatre partits, i superar els 30 punts a l’espera de partits davant rivals directes (l’Hospitalet, Olot i At. Levante).

Aquesta setmana cal destacar el clínic de futbol base femení que va acollir la Murta amb motiu del Dia de la Dona.