CD Olímpic: ja es pensa en el futur

  • S’ha posat en marxa l’Acadèmia de Futbol

L’Olímpic ha posat en marxa la seua “Acadèmia del Futbol” aquesta setmana i ha començat a concretar la plantilla de cara a la propera temporada a la tercera divisió. Pel que fa a la plantilla el club ha informat que tots els jugadors han quedat lliures amb el descens de categoria pel que cal començar pràcticament des de zero.

Això sí: es va a parlar amb tots i cada un d’ells. De moment el club ha notificat que almenys dos jugadors no van a continuar a l’equip: Diego García i Álex Vaquero. Amb aquesta decisió, Àlex posa fi a una etapa de set exitoses temporades a Xàtiva en les que sempre ha estat un dels futbolistes més destacats. Va arribar des de la UD Alzira amb l’Olímpic militant a Tercera Divisió i va ser un dels artífexs de l’ascens a la categoria de bronze. A Segona B s’ha consolidat com un dels migcampistes més complet del Grup III i en Xàtiva ha estat un dels estendards de l’equip les últimes temporades, arribant a ser un dels capitans el present curs. El porter asturià ha estat l’encarregat de defensar la porteria xativina al llarg de tota la temporada 2015-16 jugant de principi a fi tots els partits de lliga regular i també els de Play-Out.

L’Olímpic va presentar aquest dilluns la seua “Acadèmia de Futbol”. L’Olímpic va a comptar des d’aquest any amb futbol base. Les sessions de captació han començat aquesta setmana i es perllongaran durant tot el mes al Camp Murta. S’aconsegueix així, segons el president de l’entitat, Kike Alcázar, una de les pedres angulars del projecte de l’actual junta directiva. La idea és anar creixent a poc a poc. Sergio Mesa és el coordinador d’aquesta escola que vol cobrir totes les edats des de querubins a juvenils. Les jornades de captació han anat de menys a més pel que fa a nombre de participants.