CD Olímpic: La Murta serà decisiva

  • La gespa artificial i les altes temperatures poden ser claus en l’anada del play out

L’Olímpic confia en la Murta per prendre avantatge en el primer partit del play out per la permanència davant l’equip basc del CD Leioa. El partit es jugarà aquest diumenge, a les 18 hores, amb arbitratge del castellà manxec Luis Collado López.

En l’estrictament esportiu l’entrenador Raúl Garrido podrà comptar amb els mateixos jugadors que van derrotar en l’última jornada el FC Barcelona B (1-0). No podran jugar els lesionats Rifaterra, Pepín i Rulo. Garrido ha avançat que serà una eliminatòria “molt difícil davant en equip que domina bé diversos registres”. No vol la condició de favorit “ja que tampoc nosaltres ho érem davant Alcoià, Lleida o FC Barcelona B”.

Garrido no descarta ajudes com la de la gespa artificial, a la qual està menys acostumat l’equip basc, o l’alta temperatura, per dalt dels 30 graus, que s’espera a l’hora del partit a la Murta, temperatura a la qual han tractat de aclimatar encara més mantenint l’horari d’entrenament fins a les dotze del migdia.

De nou, baix el lema de “L’Olímpic et necessita”, jugadors i tècnic, han gravat un vídeo demanant per enèsima vegada el suport dels aficionats. S’espera superar els 2.700 espectadors de l’últim partit jugat a la Murta davant el Barcelona B. El club ha facilitat l’assistència amb entrades a 5 euros en venda anticipada, entrada gratuïta per als socis i per als menors de fins a 16 anys i invitacions a altres associacions i clubs esportius de la ciutat i la comarca.