CD Olímpic: La permanència passa per puntuar en Reus

L’Olímpic vol sumar algun punt en el seu desplaçament a Reus. Conscients de la dificultat també són conscients que puntuar aquesta vesprada (18h.) els deixaria en una situació molt propícia per aconseguir la permanència. L’Olímpic intentarà a Reus aconseguir “un regal” ja que, com ha recordat l’entrenador Raúl Garrido, assolir els 42 punts a falta d’una jornada i dependre d’ells mateixos en l’última jornada “és una gran motivació per a tots”. Garrido té ben presenta la dificultat que suposa jugar contra el Reus tot i que, però, considera que un camp ple els pot ajudar. Els de Xàtiva, després d’aquest partit a Reus, acabaran la lliga rebent a casa el Barcelona B.

Després de l’esforç de diumenge davant el Lleida (2-1) l’entrenador va suspendre l’habitual sessió presencial de recuperació de dilluns. Des de dimecres fins a ahir s’ha preparat de manera específica el partit d’aquesta vesprada. Encara que s’ha intentat no s’ha aconseguit entrenar aquesta setmana en gespa natural, en una altra localitat, per la previsió de mala meteorologia. 

La situació de la plantilla no ha millorat respecte a l’últim partit: segueixen de baixa els lesionats Rifaterra, Pepín i Zarzo. Cap dels tres podrà jugar aquesta temporada ja. San Julián continua de baixa per una pneumònia i Alexis, encara que va entrant a poc a poc en el grup, encara no pot ser un més a la convocatòria. Garrido està en condicions de repetir la convocatòria i l’equip. Després de l’últim entrenament es va visitar el col·legi d’educació especial Pla de la Mesquita de Xàtiva.