CD Olímpic: La temporada, en 90 minuts

  • Després de l’1-1 a la Murta, l’Olímpic no és favorit

L’Olímpic de Xàtiva viatjava ahir cap a Leioa per disputar hui diumenge (18.00) el partit més important de la temporada, l’enfrontament de tornada del play out per la permanència en la Segona B. L’equip basc part amb lleuger avantatge que dóna l’haver empatat a un gol (1-1) a la Murta. El partit és de “dificultat màxima”, tan com ha expressat l’entrenador Raúl Garrido reconeixent que pel marcador registrat a la Murta “ells són els favorits per quedar-se la categoria”.

No hi ha canvis a la plantilla ja que tots estan disponibles excepte els tres lesionats: Rifaterra, Pepín i Rulo. Garrido està en condicions de convocar el mateix onze que diumenge passat. No es descarta algun canvi perquè “l’equip sortirà amb tot per aconseguir aquest gol que els meta pressió a ells”.

S’espera un cap de setmana amb pluja a Leioa. L’equip va entrenar dimecres a la superfície de gespa natural del Luis Suñer d’Alzira i dijous i divendres ha entrenat a la Ciutat Esportiva del València CF. Després de viatjar aquest dissabte al matí està previst entrenar a la tarda a Vitòria, també en gespa natural. L’entrenador ha assegurat que considera l’equip “de segona B, sobretot pel demostrat en el tram final de la lliga”. Està previst que viatge un autobús amb aficionats locals.

L’Olímpic ha demanat un últim esforç als aficionats davant l’últim partit de lliga, segon del play out per la permanència. El defensa central xativí Berna Ballester considera necessari aquest últim esforç “si té possibilitats de viatjar, li donaria les gràcies, per fer aquest esforç; valdrà la pena perquè viurà una data històrica després d’una temporada amb moltes dificultats, estic segur que s’aconseguirà romandre a segona B”.

Berna ha reconegut que el de diumenge no va ser el millor partit dels locals. Aquest dilluns va ser la primera sessió i els jugadors “estàvem capcots, és lògic, estàvem acostumats a una línia molt alta a casa i diumenge no va ser així. Però som optimistes perquè sense estar al nostre nivell varem empatar el partit, i per poc que ens acostem al nostre nivell podem guanyar”.