CD Olímpic: més de tres punts

L’Olímpic es juga més que tres punts aquest diumenge (11.30 hores) davant l’Elche B. L’entrenador Jero López ha afirmat que aquests tres punts ajudarien molt a l’equip. És un dels desplaçaments més complicats de la temporada, davant un filial, sempre candidat a l’ascens, amb jugadors que pugen i baixen del primer equip, en un camp gran, de gespa natural. A més està l’oportunitat de refermar-se en la posició de líder. El rival va guanyar en l’última jornada a la casa de l’Oriola (0-1) una cosa que no està a l’abast de tots. Es tracta de jugadors que manegen bé la pilota, equilibrats, amb un joc ràpid, dinàmic, que saben eixir de situacions difícils.

No hi ha sancionats ni baixes. Tot i que encara no estan per a ser convocats s’han incorporat al grup de Rifaterra i Pepín. En el cas del segon el jugador serà qui decidisca, quan tinga la confiança suficient, si pot comptar ja amb ell l’entrenador. En el cas de Rifaterra cal esperar un poc més. Tot apunta que Jero López pot repetir el mateix onze que, la setmana passada, va derrotar al Torre Levante per 2-1. L’entrenador no és partidari de molts canvis a més es recolza en el bon rendiment que estan oferint els jugadors. Entrar a l’onze és difícil i comença a ser difícil entrar en la convocatòria.

Les tres victòries consecutives en els tres últims partits van ser recompensades amb un dia més de descans aquesta setmana. Se segueix alimentant la unió del grup i de nou aquest dijous es va gaudir d’un àpat. Ahir van acudir tots a una recepció a l’Ajuntament de Xàtiva.