CD Olímpic: Partit clau per la salvació

“No és un partit definitiu encara que si important”. Així s’ha pronunciat l’entrenador de l’Olímpic, Raúl Garrido, davant el partit d’aquest diumenge (12.00h) a Bunyol davant l’At. Llevant. S’enfronten dos equips distanciats en tan sols tres punts en la classificació. S’enfronten dos equips amb dinàmiques ben diferents: mentre els de Xàtiva acumulen cinc sortides consecutives perdent, els de Toni Aparicio, a més ex-entrenador de l’Olímpic, porten, des que va arribar a l’equip granota, quatre partits sense perdre i han guanyat els dos últims. L’encontre serà dirigit pel navarrès Miguel Ángel Vila Sánchez.

L’equip de Xàtiva ha intentat aconseguir una millor “adaptació” a la gespa natural ja que ha rebut sengles golejades en les seves últimes sortides a Olot i Espanyol B, camps de gespa natural. Es va entrenar aquest dijous a Alginet i es pretenia entrenar aquest divendres a Alzira encara que la pluja va fer que s’entrenés a la Murta.

Durant la setmana ha anat millorant la situació de la plantilla. Al final tot apunta que no jugaran per lesió Pepín, lesionat amb llarga recuperació, i Alexis; són dubte Julio Rodríguez i Berna; i és baixa per sanció Vaquero per acumulació de targetes.

El club ha fet un esforç econòmic i ha ofert als aficionats la possibilitat de viatjar a Bunyol amb autobús. Únicament s’haurà d’abonar el preu de l’entrada, 10 €. Es sortirà a les deu del matí des del Camp Murta.

El secretari tècnic del club, Luis Miguel Garrido, ha assegurat que tot i que queden sis partits de lliga “cal començar a guanyar partits”.

L’Olímpic ha guanyat un dels últims quatre partits de lliga, i ha perdut en les seues dues últimes sortides encaixant set gols en total i marcant un de sol. A l’At. Levante se li va guanyar a casa per la qual cosa la victòria i l’empat li donen l’average particular favorable.