CD Olímpic: pensant ja en la propera temporada en tercera

  • La junta directiva ha confirmat que continuarà al capdavant de l’equip

L’Olímpic ja treballa pensant en la propera temporada. El descens a la tercera divisió suposarà una adaptació després de cinc anys en la categoria de bronze del futbol espanyol, però, el projecte encapçalat per Kike Alcázar segueix endavant. No hi ha dubtes respecte a la continuïtat de l’actual junta directiva tot i que es va haver d’emetre un comunicat oficial davant algunes notícies que apuntaven el contrari. El segon comunicat emès després del descens va ser per agrair el suport rebut des de l’afició, els col·laboradors, patrocinadors i d’entitats públiques, entre elles, el mateix Ajuntament.

La plantilla es va acomiadar el passat dimarts. En molts casos es va tractar de comiats. S’està ara pendents de la proposta que puguin rebre alguns des del club per seguir a la plantilla la propera temporada. El descens és, sens dubte, un factor molt important. En aquest sentit el xativí Berna Ballester ja ha declarat que estaria disposat a jugar en una categoria inferior. El director esportiu, Luis Miguel Garrido, també continuarà en el càrrec. A l’entrenador, Raúl Garrido, se li ha ofert la continuïtat, però el tècnic ha demanat unes setmanes de “desconnexió” després d’un últim tram de lliga molt complicat per poder prendre una decisió. El club té previst anunciar aviat la data de l’assemblea general. El club té clar que l’objectiu esportiu és tornar com més aviat millor a la categoria perduda.

L’activitat no cessa en el club perquè, per primera vegada, aquest estiu va a organitzar un campus, del 27 de juny al 7 de juliol, aprofitant el camp, hotel i la piscina Murta, i es vol posar en marxa la pròpia escola de futbol del club per al que, properament, es convocaran les proves d’admissió. El vicepresident, Manolo García, ja va anunciar fa unes setmanes la intenció de crear un segon equip femení intentant captar així a jugadores d’edats més primerenques i de tota la comarca.