CD Olímpic: per una primera volta extraordinària

L’Olímpic afronta l’últim partit de la primera volta a casa (hui, 17h.) davant l’equip més mediàtic del grup, el Castelló, a més segon classificat a cinc punts dels de Xàtiva i que té com a objectiu declarat l’ascens de categoria. Es rep de nou a un equip en ratxa: el Castelló no coneix la derrota des del 14 de setembre, acumula quinze jornades sense perdre i ha guanyat els seus últims cinc partits.

Davant d’ells un Olímpic que serà campió d’hivern passe el que passe, que es manté invicte, malgrat haver-se enfrontat en les últimes jornades a altres rivals directes com el Novelda i l’Ontinyent.

L’equip socarrat té l’oportunitat de distanciar a alguns dels seus rivals ja que, a més d’enfrontar-se al segon, el Novelda descansa. Dimecres que ve hi haurà de nou jornada, la primera de la segona volta, i l’equip tornarà a rebre en la Murta al Bunyol.

L’entrenador Jero López no podrà comptar amb dos habituals titulars: Víctor Banegas i Moscardó, per sanció; tampoc amb els lesionats Manu Fuster i Rifaterra. Serà un partit per donar l’oportunitat a altres que han jugat menys fins ara. El tècnic pot apostar per Juanma, Sanjulián o Deng a l’onze inicial. És resta de la plantilla està en condicions de jugar. Aquesta setmana ha entrenat amb la plantilla un exjugador de l’Olímpic, Pablo Redondo. Redondo ha deixat el Silla i ha demanat poder entrenar. Segons el tècnic només es tracta de poder entrenar. Complerta la sanció de dos partits Jero López podrà tornar-se a seure a la banqueta per dirigir el partit.

El club ha aprofitat aquest partit per tornar a oferir, a través dels socis, entrades en venda anticipada a 10 i 5 euros. A més es continua la campanya d’abonaments de mitja temporada, abonaments que si s’adquireixen ara inclouen aquest partit.

(Imatge de Julio J. Jiménez)