CD Olímpic: Primera de les set finals per la permanència

Primera de les set finals de l’Olímpic per aconseguir la permanència a la segona divisió B. Aquest diumenge s’enfrontarà a l’Hèrcules CF (17.00h) a la Murta amb arbitratge de l’andalús José Antonio Sánchez Villalobos. S’enfronten dos equips que lluiten per aconseguir els seus objectius, un, els de casa, la permanència a la segona B; els de fora, la promoció d’ascens a la segona divisió. El club xativí ha facilitat l’assistència d’aficionats de tots dos equips. Als aficionats visitants se’ls ha ofert una entrada anticipada de 14€ gestionada a través del club alacantí. En el cas dels aficionats locals es permet a cada soci, també de forma anticipada, adquirir una altra entrada a 10€. A taquilla els preus seran de 20 i 25€.

El desplaçament a Olot ha passat factura, tant en l’estrictament esportiu per la derrota i l’esforç, i pel llarg desplaçament suspenent l’habitual sessió dels dilluns i entrenant ja des del dimarts cada dia. No hi ha jugadors sancionats. Es recupera en aquest sentit a Rifaterra. L’únic jugador descartat és Pepín, per lesió. Tot sembla indicar que Berna, lesionat en l’últim entrenament davant l’Olot, sí que pot arribar; més difícil ho té Julio Rodríguez, lesionat en l’últim partit a casa, per arribar en condicions al partit encara que no està descartat.

L’equip ha ofert un bon rendiment a casa en els últims partits i a això s’aferra davant, per contra, en pitjor rendiment com a visitants. L’entrenador, Raúl Garrido, ha apel·lat a la unió de tots per aconseguir la permanència a la segona B. Garrido ha assegurat que no farà falta “motivar” a ningú perquè prou motivació és per a tots mantenir-se en la categoria.

A l’Hércules són moltes les baixes per lessió: Rafita, Vivancos, Miguel Àngel Nieto, David Mainz i el dubte de Chechu Flores.