CD Olímpic: propera assemblea i primer fitxatge

L’Olímpic ha convocat la seua assemblea de socis, la primera de la nova directiva encapçalada per Kike Alcázar. Serà el proper 29 de juny a la Casa de la Cultura de Xàtiva. En ella el president del club exposarà el seu projecte fins al 2019 per al club on destaca la creació de l’Acadèmia de Futbol del propi club. En l’ordre del dia s’inclouen assumptes com convenis d’afiliació o d’absorció amb altres clubs.

En allò estrictament esportiu el club ha signat aquesta setmana el seu primer jugador. Després de les confirmades no renovacions d’Álex Vaquero, Diego García i Mendoza, de la renovació de Berna Ballester, s’ha presentat ja el porter Paco com a jugador de l’Olímpic la propera temporada. El porter valencià Francisco José Fernández Mas, conegut futbolísticament com “Paco”, ha estat presentat com a nou jugador blanc i serà un altre pilar important del projecte per afrontar la competició Tercera Divisió. El porter va ser un dels homes més brillants d’Huracà CF durant els seus cinc anys a Segona Divisió B, sent fix en totes i cadascuna de les temporades fins a la desaparició del primer equip blanc-la passada campanya. El veterà porter va acabar la temporada passada al Torre Levante a Tercera Divisió i abans de militar en Huracà va estar en equips com Catarroja, Alzira, Dénia o Llevant, entre d’altres. 

En la seua presentació el porter va assegurar estar il·lusionat amb aquesta nova etapa en la seva carrera esportiva per recalar en un club com l’Olímpic, al qual considera un dels grans, i per l’objectiu marcat aquesta temporada de disputar l’ascens a la tercera divisió. El porter ha assegurat que la tercera no és categoria fàcil i per aconseguir l’objectiu cal ser molt forts a casa, a la Murta.

A la presentació del jugador el president del club va ratificar la seva confiança en el director esportiu, Luis Miguel Garrido, per configurar una plantilla molt competitiva que aconsegueixi el retorn més aviat millor a la segona divisió B doncs militar en aquesta categoria és una de les pedres angulars del seu projecte esportiu per l’Olímpic.