CD Olímpic: Setmana de vacances pensant ja en Barcelona

  • L’objectiu de la temporada està clar des del seu inici: la permanència a la categoria

L’Olímpic espera al primer partit de l’any, davant el FC Barcelona B, el 2 de gener, per superar els 20 punts i així iniciar la segona volta sense la pressió que significaria haver de sumar 27 punts, nou més que fins ara. Potser l’equip ha sumat en aquesta primera volta menys punts dels que corresponen a la millora en el seu joc. Després d’un mal inici, va sumar 4 punts en les primeres sis jornades, l’equip va millorar els seus registres i va acumular cinc jornades sense perdre després. El final de la primera volta no li ha estat gaire propici sumant únicament dos punts en els últims quatre partits.

La Murta s’ha convertit és un “problema” per a l’equip ja que només ha guanyat un únic encontre a la primera volta, davant el At.Levante (2-0), tot i que ha empatat els dos últims partits jugats davant de dos complicats rivals com el Vila-real B (0-0) i Reus (1-1).

El gol ha estat un altre problema. Els de Xàtiva, amb 11 gols és el segon menys golejador del grup, tan sols superat pel cuer Llosetense (8). El migcampista Álex Vaquero és el màxim golejador de l’equip fins ara, amb 4; Javi Navarro, amb 3; Luismi Loro, amb 2 i Samu i Canadell, que ha estat cedit el Sant Andreu, amb 1 són els únics que han aconseguit marcar. Els centrecampistes (Vaquero, Luismi i Canadell) sumen més gols que els davanters nats (Javi Navarro i Samu).

Les baixes per lesió han estat també un altre obstacle a superar en aquesta primera volta. Sipo, Zarzo (tots dos operats de genoll aquesta temporada) i Escobar porten ja setmanes sense poder ser convocats. A ells s’uneix Diego Jiménez, operat també a finals de la temporada passada ha començat a treballar ja en solitari i s’espera la seua incorporació a les primeres setmanes de gener.

L’entrenador, Guillermo Fernández Romo, espera poder incorporar algun jugador al gener, sobretot per cobrir posicions com la de lateral esquerre, posició en la qual des del inici de la temporada està jugant un migcampista com Polaco.

En el social, primera temporada a la presidència de l’exjugador Kike Alcázar. El president ha signat nombrosos convenis de col·laboració amb empreses i comerços de la ciutat intentant garantir la supervivència econòmica de l’entitat. En els últims dos partits a casa diferents iniciatives, sobretot amb les escoles de futbol de la ciutat, han suposat més d’un miler d’espectadors en cada partit, cosa poc habitual. L’objectiu de la temporada està clar des del seu inici: la permanència a la categoria.