CD Olímpic: S’inicia la temporada reunint als socis

Dimecres que ve, a les 20:00 hores, en primera convocatòria, a les 20:15h, en segona convocatòria, a la Casa de Cultura de Xàtiva, tindrà lloc l’assemblea General Ordinària de Socis del CD Olímpic, la primera que convocada per la actual junta directiva encapçalada per Kike Alcázar. En l’ordre del dia figuren assumptes que s’esperen de tràmit com la ratificació per l’assemblea de la incorporació de socis, la lectura i aprovació si escau de l’acta anterior; i els nomenaments i ratificació de càrrecs de la Junta Directiva.

S’espera amb interès, sobretot, després del descens a la tercera divisió, l’exposició del Pla Estratègic del club per al quadrienni 2015-2019, i així com la presentació i aprovació si escau dels comptes temporada 2015-2016, i l’exposició i aprovació, si escau, del pressupost de la temporada que 2016-2017.

L’ordre del dia també inclou l’adequació dels estatuts del club per fer possible la impulsió i desenvolupament de l’Acadèmia de Futbol Base que ha posat en marxa el club. En aquest sentit s’inclou l’exposició i aprovació, si escau, de convenis d’afiliació i absorció en el seu cas d’altres clubs. L’assemblea conclourà amb precs i preguntes, que s’espera que sigui més participativa que en assemblees anteriors.

El club ha començat a donar detalls de la propera campanya d’abonats: es simplificarà la distribució del camp, hi haurà descomptes per a situacions especials i també per a aquells que renovin el seu abonament. El president Kike Alcázar ha deixat que es vol “una plantilla competitiva per intentar recuperar el més aviat possible la segona divisió B”.