CD Olímpic: Sumar punts siga on siga

L’Olímpic disputa el seu primer partit com a visitant de la temporada a Sabadell, a la Nova Creu Alta. Es jugarà aquest diumenge des de les 19 h. Dirigirà el partit el col·legiat Ángel Hernández Lorenzo, del col·legi de La Rioja. La temporada passada va dirigir el Vila-real B-Olímpic que va acabar amb victòria local (2-0). A l’equip local dos exjugadors de l’Olímpic: Marc de Val i Álex Cortell. L’expedició xativina eixirà aquest dissabte sobre les 15h cap a terres catalanes.

La setmana ha tingut la incorporació del jove extrem Zarzo, cedit pel València CF. L’altra novetat és la del sancionat Javi Navarro. Al capítol de baixes no es recupera ni a Rulo ni a Rifaterra, tots dos amb problemes musculars. Diego Jiménez també està de baixa i no es podrà comptar amb ell fins passades les vacances de Nadal ja es recupera d’una operació quirúrgica.

Aquesta setmana l’equip ha disputat un torneig a l’Olleria vencent per 3-0 amb gols de Javi Navarro, Iván i Samu. El club ha informat que s’ha superat la xifra de 500 abonats.

L’Olímpic té marge per millorar i ha de millorar. Aquest va ser el missatge que es va llançar després de repetir rival, resultat i gairebé guió en el primer partit de lliga respecte a l’any passat: va guanyar el Badalona 0-1, amb polèmica arbitral, en un partit en què l’empat hagués estat el més just.

No va ser un partit de moltes ocasions encara que hi va haver dues clares per l’Olímpic, a l’inici del partit per mediació de Samu i en l’últim sospir a través de Polaco. Les pèrdues de pilota dels locals van propiciar les aproximacions amb cert perill del rival. L’entrenador local, Guillermo Fernández, no va poder aconseguir la victòria en el seu debut en partit oficial. Va intentar en el segon temps, amb les entrades de Berna Ballester, qui per fi va poder jugar un partit a l’equip del seu poble, i Nando Ramon, guanyar el centre del camp i crear situacions de perill. Igual que els aficionats va reconèixer sentir-se “frustrat” ​​pel desenllaç final. “Estem fastiguejats per perdre. La meva sensació ha estat que hem tingut el control del partit i només nostres errors ens han desequilibrat”.

Demàel CD Olímpic visita Sabadell després de més de 38 anys del ja històric enfrontament de l’última jornada de la temporada 76-77 a la Tercera Divisió. El Sabadell necessitava guanyar per ascendir a la segona divisió. El gol no va arribar fins a la segona meitat quant Parres va fer un centrro perquè Fernando Muñoz superés a Villalba.