CD Olímpic: Tots junts a Vila-real

L’Olímpic vol un tercer partit consecutiu sense perdre el que li ajudaria a, potser, eixir de les posicions de descens o promoció. L’empat davant el Llevant B, però sobretot la victòria en l’última jornada davant l’Alcoià ha animat la plantilla, cos tècnic i també als aficionats que, per segona eixida consecutiva, estaran presents a la Ciutat Esportiva del Vila-real gràcies al “ bus de la permanència “que, de nou, ha posat el club a disposició dels aficionats al preu de 10 € (autobús més entrada). Els jugadors i cos tècnic han llançat missatges a través de les xarxes socials demanant un esforç més als aficionats, per aconseguir la permanència “tots junts” amb el crit unànime de “Amunt Olímpic!”.

En l’esportiu l’entrenador Raúl Garrido ha recuperat a Berna i Julio Rodríguez, que han entrenat amb normalitat aquesta setmana. Queden descartats Zarzo i Alexis. El primer s’ha lesionat en els entrenaments i s’està a l’espera de conèixer l’abast de la lesió. El segon continua entrenant separat del grup. No hi ha jugadors sancionats. No podrà seure a la banqueta el preparador físic, Àngel Fernández, que ha estat sancionat amb dos partits després de la seva expulsió en l’últim partit contra l’Alcoià.

L’equip s’ha entrenat aquest dijous a Alzira, tractant així d’adaptar a la superfície de gespa natural. El partit contra el Vila-real B serà arbitrat hui a les 12 hores pel murcià Jorge Díez Escudero, qui ja va dirigir el partit entre els dos equips aquesta temporada a la Murta (0-0).

L’Olímpic compta amb el suport de l’alcalde de la ciutat en la seua lluita per la permanència. Roger Cerdà, va acudir diumenge passat a la Murta per presenciar el partit de lliga entre l’Olímpic i l’Alcoià (3-1). Va estar amb l’alcalde de la ciutat alacantina Toni Francés. L’equip xativí ha guanyat un aficionat més per al proper partit a casa, una altra final, davant el Lleida.