CD Olímpic: Tots junts per la permanència

La Murta espera superar els 2.000 espectadors aquest diumenge en el que seria la millor entrada de la temporada. L’Olímpic afronta el partit més important de l’any ja que es juga la permanència a la segona divisió B. L’equip depèn de si mateix per aconseguir eludir el descens directe. Des del club s’han llançat diferents iniciatives per aconseguir la millor entrada de la temporada a la Murta. Les entrades tindran un preu reduït de 5 euros en anticipada, fins als 16 anys es podrà entrar al camp de manera gratuïta, i s’ha convidat als altres clubs i associacions esportives de la ciutat a acudir al camp. El partit contra el Barcelona B s’iniciarà a les 18 hores amb arbitratge del murcià José Joaquín Gallego Gambín.

En allò esportiu s’arriba a la que s’espera siga l’última jornada amb les altes de Sant Julià, Alexis i Zarzo. Ha estat la bona notícia de la setmana doncs, després del partit davant el Reus, amb la lesió de Rulo i la targeta a Escobar es comptava únicament amb catorze jugadors. A més s’ha signat esta setmana al lateral polivalent Víctor Gomis, que va començar la temporada amb l’Huracán i ha acabat jugant a l’Oriola, a la tercera divisió. El jugador està en condicions de ser titular i té moltes opcions de ser-ho. A més dels anomenats Rulo i Escobar, són baixa, per lesió, Pepín i Rifaterra, aquest últim amb baixa federativa, baixa que ha permès el fitxatge de Víctor Gomis. L’entrenador, Raúl Garrido, ha destacat l’augment de la competitivitat a la plantilla davant les alternatives que s’han posat a disposició de l’entrenador.

Garrido ha informat que “s’ha intentat mantenir la major normalitat possible en els entrenaments” i que no pensa en un altre escenari “que no siga aconseguir la permanència en aquesta última jornada”. Garrido espera un públic “actiu durant tot el partit”.