CD Olímpic: Un altra vegada el partit contra l’Hospitalet és decisiu

  • L’Olímpic afronta en les pròximes quatre jornades partits davant tres rivals directes

El president de l’Olímpic, Kike Alcázar, ha assegurat després de la derrota en l’última derrota davant l’Espanyol B (4-0) que confia en aconseguir la permanència perquè “el millor que ens pot passar és que depenem de nosaltres mateixos encara que per aconseguir la permanència cal guanyar tres dels pròxims partits”. I és que l’Olímpic afronta en les pròximes quatre jornades partits davant tres rivals directes: l’Hospitalet, Olot i At.Levante. Alcázar ha assegurat que el marcador de l’últim partit és massa voluminós però “quan es rep una golejada cal assumir que hi ha coses que no vam fer bé i que toca corregir”. El president ha demanat la unió “de tots” per aconseguir la permanència.

Diumenge que ve es rebrà a les 17h a la Murta a l’Hospitalet. De nou el partit contra aquests equip català es decisiu. L’entrenador de l’Olímpic, Raúl Garrido, donada la importància del partit per la situació classificatòria de l’equip, ha demanat als jugadors que “gaudeixen” de les falles amb professionalitat i “entrenant al màxim”. Hui i demà continuaran les sessions matinals.

De cara al proper partit l’únic jugador descartat, en principi, per lesió, és Pepín. Es recupera als sancionats Àlex Vaquero i San Julián quins possiblement tornaran a l’onze titular.

L’excapità de l’equip, Sergio Heras, després de la derrota davant l’Espanyol B per 4-0 ha enviat un missatge a la plantilla: “aquests són els dies durs del futbol però el bonic d’això és que només queda una setmana per demostrar que només és una ensopegada”.