CD Olímpic: Un partit per afermar-se en el lideratge

  • L’Olímpic defensa la seua condició d’invicte en la seua visita a València

Amb l’única baixa per sanció d’Edu Serrano l’Olímpic defensarà una jornada més la seua condició de líder i la seua condició d’equip invicte demà davant el Torre Levante. No hi ha jugadors lesionats. L’equip entrenat per Raúl Pérez es juga més que els de Xàtiva doncs, després dels canvis en plantilla i cos tècnic, esgota les seves opcions de classificar-se per a la promoció d’ascens a la segona divisió B. Els de Xàtiva volen mantenir la regularitat que els caracteritza aquesta temporada en joc i resultats. La trobada s’iniciarà a les quatre de la tarda.

A excepció del lateral sancionat no hi ha més baixes en l’equip pel que Jero López podria tornar a repetir pràcticament el mateix equip. Davant el Silla va entrar en la convocatòria Rodó, un dels dos últims fitxatges, encara que no va arribar a jugar quedant fora Carrasco. El rival és un equip molt similar al de Xàtiva en so configuració amb jugadors perillosos en l’organització del joc com Olcina i Rubén Suárez, i sobretot Reis, el seu davanter de referència, màxim golejador del grup amb 15 gols. El partit és dels més complicats del calendari pel rival i pel seu camp, el que obliga a estar molt pendent de tots els detalls perquè segons l’entrenador en qualsevol acció el partit es pot descontrolar.

Tancat el mercat d’hivern aquesta setmana no s’ha pogut incorporar aquest jugador de banda que ha demandat l’entrenador tot i que és possible fitxar sempre a qualsevol jugador professional que estigués en situació d’atur durant aquest mercat d’hivern.

A més del duel entre el Torre Levante i l’Olímpic destaca el partit entre dos candidats a la promoció ja que l’Alzira rep a Novelda. També s’enfronten Elx Il·licità i Oriola.

El president del club, Kike Alcázar, ha fet públic que la plantilla costa sobre els 300.000 euros, i que es paga la Seguretat Social de tretze dels seus components. Es reconeix que es deu la mensualitat de desembre i que fins a final de temporada fan falta prop de 100.000 euros. Hi ha ajudes pendents, com la de Diputació (20.000 euros) i s’espera que arribe per fi aportació econòmica gràcies als drets de televisió. Alcázar ha reconegut el suport de l’Ajuntament. En l’esportiu: espera celebrar l’ascens aquest any a la segona B.