CD Olímpic: Visita a un rival directe

Un altra vegada contra un rival directe. L’Olímpic jugarà diumenge (17.00h) al Camp “Los Arcos” d’Orihuela amb l’arbitratge de Salvador Carrillo Garcia. 

Aquesta ha estat una setmana de recuperació de jugadors. Tal com va anunciar l’entrenador Jero López, tant Marc Cosme com Sanjulián han anat progressivament incorporant-se al treball del grup després de les seues lesions. Encara que, per precaució, tots dos han acabat els entrenaments amb gel en genoll i turmell, respectivament, López considera que aquests jugadors estan en condicions d’entrar en la convocatòria. En el cas de Pepín se li considera ja “un més” de la plantilla. L’única baixa segura és la de Rafeta. El jugador va ser expulsat en l’últim partit amb roja directa. El jugador ha estat sancionat amb un partit, igual que el seu rival. Per al jugador de l’Olímpic la sanció de li imposa per “violència-ocasió en un partit en joc” i en el cas del rival per “provocació”. Cal destacar que complert la sanció l’entrenador ja podrà comptar el sancionat Víctor Banegas qui, amb total seguretat, tornarà a l’onze titular per formar aquest triangle defensiu al costat de Berna i Fran Giménez. Jero López esperarà a l’última sessió de hui per comunicar la convocatòria.

En la classificació l’Orihuela és cinquè, és veritat que a set punts dels de Xàtiva, però a un punt de lloc de promoció d’ascens. És un equip que està en bona dinàmica, com ho demostren les vuit jornades consecutives sense perdre. En l’última jornada va derrotar 5-0 al Segorbe. L’entrenador li ha restat importància a aquesta circumstància ja que considera que també aquesta temporada s’han enfrontat a equips amb bones dinàmiques com el Vila-real o el Torrevieja, que va arribar a Xàtiva molt compromès en revertir la seua mala situació.

Després d’aquest partit els de Xàtiva afrontaran tres partits consecutius a la Murta davant el Segorbe, el Rayo Ibense i el Novelda, amb la jornada de descans abans d’aquest últim partit. L’entrenador encara no es planteja el següent partit.