Cerdà realitzarà el tancament del pavelló municipal amb l’ajuda de la Diputació

Cerdà realitzarà obres de millora en el pavelló cobert, tal com s’ha establert en el conveni que ha subscrit el president provincial, Alfonso Rus, amb l’alcalde, José Rafael Serra, amb el qual l’ajuntament rebrà una subvenció per a realitzar el tancament del recinte municipal.

Concretament, “es finalitzarà l’estructura de 1.250 metres quadrats on es podrà practicar futbol 7, futbol sala i bàsquet” amb l’objectiu de, segons l’alcalde, “donar servei a tots els municipis de la Costera”.

En aquest sentit, l’alcalde ha comentat que aquesta actuació és “molt necessària per a finalitzar una infraestructura que va ser construïda amb l’ajuda de la corporació provincial”, i ha esmentat que gràcies a aquest tancament, “les festes patronals es podran celebrar en el pavelló”.

Finalment, José Serra ha enaltit la tasca que realitza la Diputació de València: “Si no fora per l’entitat provincial i pels seus plans provincials, els pobles xicotets perdríem la nostra identitat i estaríem canalitzats a desaparèixer”.