Ciutadans C’s Xàtiva tria i reforça la seua junta directiva

Dimarts passat, l’agrupació Ciutadans (C’s) Xàtiva reunida en assemblea extraordinària va constituir la seua nova Junta Directiva. I un dels canvis més significatius va ser l’ampliació en el nombre dels seus components, que ha passat de cinc a set en l’actualitat.

Com a coordinador de l’agrupació s’ha triat a Nacho Lledó, qui estarà acompanyat per Angels Montell, que assumeix d’aquesta manera la secretaria del partit a nivell local; Rubén Ródenas, com a responsable d’Acció Política; Conchín del Campo, responsable d’Associacionisme; David Gordillo, responsable Ciutadania; Juan Giner, responsable d’Acció Local i el vocal Vicente Chafer.

Segons el coordinador “després dels resultats obtinguts en les últimes eleccions locals, que van permetre a l’agrupació entrar en el Consistori amb Juan Giner com a regidor, i del nou mapa polític que es dibuixa en el panorama nacional, amb l’augment en intenció de vot del partit taronja d’Albert Rivera, la nostra agrupació, que ha augmentat considerablement el seu nombre d’afiliats, ha vist reforçat els seus càrrecs orgànics amb aquesta reestructuració, sens dubte necessària”.

Juan Giner, regidor electe, ha manifestat la seua satisfacció amb la composició de la nova junta i ha declarat que “és un grup de gent molt cohesionat i amb moltes ganes de treballar tant per als pròxims comicis nacionals del 20 de desembre, com per al dia a dia del nostre grup com a oposició en l’ajuntament”.

Des de l’Agrupació es feliciten del moment actual que està vivint la formació que “ha passat a ser la força política del canvi i estem molt il·lusionats amb el projecte”. Així mateix, els integrants del partit han recordat que “recolzem des de Xàtiva al seu representant i portaveu Juan Giner”.