Clínica Dental Carralero patrocinarà al primer equip del Club Handbol Xàtiva

Després de la temporada del vint aniversari de l’handbol a Xàtiva i els tres ascensos aconseguits per infantils, cadets i juvenils, el Club Handbol Xàtiva afronta una nova temporada plena de novetats.

La primera d’elles i més important és la participació de dos equips sènior en la 1a Divisió Autonòmica. El primer equip jugarà sota la denominació de Clínica Carralero Handbol Xàtiva després de l’acord de patrocini aconseguit a la fi de la temporada passada. A més, els equips base afrontaran per primera vegada la seua participació en la categoria d’alt rendiment, un repte sense cap precedent que des del club afronten “amb moltíssima il·lusió i responsabilitat”.

A excepció dels alevins, la resta d’equips ha iniciat ja el treball de pretemporada i es troben immersos en la planificació de partits amistosos abans de l’inici de la competició oficial.

El juvenil de Toni Benavente i Álvaro Vidal la iniciarà el pròxim dia 26 de setembre en la pista dels Maristes d’Algemesí. L’equip ha quedat enquadrat en un grup exigent al costat de Llevant-Marni, Fertiberia Port de Sagunt, Mislata, Maristes d’Algemesí, Quart de Poblet, Villareal, Castelló i El Pilar.

El segon equip del club, el sènior de Carlos Morant i José Francisco Rodríguez, també la iniciarà el mateix dia a casa davant el CHMV Benimaclet. El grup ho formen a més d’aquest equip la Florida, el BM. Port de Sagunt, Maristes d’Algemesí C, Llíria, Alcàsser B, C.bm. Jaime I, Oliva, C.bm. Sagunt, Ontinyent, Puçol i Torrent.

Finalment, el primer equip del club, el Clínica Carralero Handbol Xàtiva d’Enric Martínez, començarà la lliga el pròxim 3 d’octubre a casa davant el Torrent B. La resta del grup el componen el CD Marni B, AD Bunyol, C.bm. Ribera Alta Alzira, S.D. El Pilar, C.H. Sitges Burjassot, C.bm. Mislata B, C.H. Sueca, C.H. Benetússer, BM. Juan Comenius i C.bm. Quart B.