‘Come deportivamente’ ensenya a cuidar la teua salut

L’associació aeròbica de Xàtiva juntament amb el Centre Comercial Plaça Major organitzen la conferència ‘Come deportivamente’. L’acte tindrà lloc el pròxim 31 de gener a les 17 hores en aquesta gran superfície i comptarà amb la ponència de la nutricionista Estela Abad Alos.

img178En l’actualitat, cuidar la salut per mitjà d’una alimentació sana i equilibrada és una assignatura que haurem d’aprendre i posar en pràctica. I sobretot, conèixer la infinitat de beneficis que ens proporcionen els aliments ingerits adequadament. Si som el que mengem, què hem de menjar per a ser com volem ser? La resposta a aquesta pregunta la podrem contestar quan siguem capaces de donar al nostre organisme les necessitats metabòliques que realment necessita.

L’esport és un altre nodriment que tindrem molt en compte a l’hora de cuidar el nostre organisme, guardant sempre un equilibri correcte entre alimentació i aquest exercici físic. No hi ha dieta equilibrada sense esport, ni hi ha esport efectiu sense dieta equilibrada.

En general, tot el que mengem té molt a veure amb les malalties que patim i la salut que gaudim. Almenys tres vegades al dia tenim l’oportunitat de cuidar la nostra salut a través de l’alimentació. Aquesta conferència és una perfecta ocasió perquè aquestes oportunitats no passen de llarg.

En aquesta jornada col·labora el Consell Esportiu Municipal, la Coordinadora d’Associacions Esportives de Xàtiva i l’Associació de Mestresses de casa Tyrius.

LOGO