Comença a Ontinyent el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes

  • El curs ha sigut dissenyat en coordinació per la Regidoria d’Educació, Política Social i Serveis Socials i Igualtat i Dona de l’Ajuntament

Comença el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes organitzat en coordinació per la Regidoria d’Educació, Política Social i Serveis Socials i Igualtat i Dona de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El curs pretén explicar als participants com fomentar i potenciar aquelles conductes que ens faran sentir millor per aconseguir l’anhelada felicitat. Per a tal efecte, s’agafaran les nocions desenvolupades per la neurociència, la qual estudia el sistema nerviós, i que afirma que la felicitat no és un estat al qual s’arriba per atzar, sinó que és el resultat d’una activitat dels circuits cerebrals.

Els assistents al llarg de 22 setmanes coneixeran totes les estructures del nostre cervell per comprendre’l i traure-li el màxim partit. També aprendran a frenar respostes inadequades davant certs esdeveniments així com descobrir fortaleses que tenim i que ens poden ajudar a augmentar la nostra felicitat personal.