Comença la celebració de l’Orgull LGTBI+ a Xàtiva

  • Hui, a les 20 hores, a la porta de l’Ajuntament tindrà lloc la hissada de la bandera de l’Orgull LGTBI+ així com la lectura d’un manifest

Hui comencen oficialment els actes programats per a celebrar l’Orgull LGTBI+ a Xàtiva. A les 20 hores es realitzarà la hissada de la bandera de l’Orgull LGTBI+ a la façana de l’Ajuntament de la ciutat i també es realitzarà un manifest, enguany a càrrec del projecte d’associació “Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva”. Posteriorment, sobre les 21.30 hores, es realitzarà l’encesa de llums amb els colors LGTBI+ als arcs de la plaça del Mercat. Així mateix, els diferents establiments de Gent del Mercat hi mostraran elements representatius d’aquesta data.

Per altra banda, demà dijous 28 de juny, a partir de les 18.30 hores, es faran diversos tallers a la Casa de la Joventut, un de xapes amb temàtica LGTBI+ i altre de mobiliari per la diversitat. A les 21 hores, hi haurà sopar de pa i porta amb picadeta i beguda a preus populars al mateix pati de la Casa de la Joventut. Després, sobre les 22 hores, l’artista AnÍbal Gómez DJ SET, membre de “Ojete Calor”, “Muchachada Nui” i “Ella es tú padre” actuarà al pati de la Casa de la Joventut.

Aquests actes s’han organitzat des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva-InfoJove Xàtiva, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, el Consell de la Joventut de Xàtiva per celebrar l’Orgull LGTBI+ a Xàtiva i el projecte d’associació “Arc de Sant Martí LGBI+ Xàtiva”.