Comença la lliga nacional per al CV Xàtiva

El Xàtiva Voleibol de lliga nacional debutarà oficialment demà diumenge a Xàtiva a les 12:30 hores al pavelló municipal de voleibol contra el CV Almoradí. L’equip xativí afronta la nova campanya amb il·lusió, en una competició que si parlarem en termes futbolístics, és l’equivalent a la segona divisió B del futbol espanyol, sent ja tretze temporades consecutives militant en categories nacionals i representant a la ciutat de Xàtiva per tota Espanya. Un equip format per jugadors del planter i algun reforç que permetrà mantenir el nivell competitiu necessari. Un rival complicat, el CV Almoradí, perquè els alacantins són els vigents campions de la lliga superior, coneguda com Superliga2, però van haver baixar per motius econòmics, però mantenen una bona part del bloc de la passada campanya.

El partit promet ser molt interessant i d’alt nivell competitiu, que de ben segur no defraudarà als bons aficionats a l’esport de Xàtiva i de la comarca, als quals es convida des del club i recordant que l’entrada és gratuïta.

La competició d’aquesta temporada serà de més nivell que les anteriors , tant pels reforços que han fet gairebé tots els equips , com pel menor nombre d’equips participants , enquadrats en només dos grups a tot Espanya .