Comencen a Canals les activitat lúdic-formatives per a xiquets i joves

  • Del 29 de Març  a l´1 d´Abril, 50 xiquetes i xiquets  d´infantil i primària participen a l´escoleta de pasqua, mentre que 10 joves formen part de les activitats “Love Canals”

Les regidories de joventut i educació de l´Ajuntament de Canals, enceten una nova edició de  l´escoleta de pasqua adreçada a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys  i la novedosa #LOVE CANALS per a joves adolescents de 12 a 18 anys. Les dues propostes lúdic-formatives es duràn a terme del 29 a l´1 d´abril en diferents edificis municipals.

Són 50 xiquetes i xiquets els que enguany formen part de l´escoleta de Pasqua, mentre que 10 ,són els joves que han decidit participar de les activitats del “Love Canals”. Amb totes dues propostes lúdic-formatives, el que es pretén des de l´Ajuntament de Canals, segons apuntava el delegat de joventut Ricardo Requena, “és consolidar aquest tipus d´activitats  entre la població més jove del municipi i a més donar als pares l´oportunitat de conciliar el seu treball  amb les vacances dels seus fills”.

Durant estos dies els xiquets de l´escoleta de pasqua, duran a terme diferents tallers a una sala multiusos adequada per a l´ocassió , a més de moltes activitats a l´aire lliure a les dependències del poliesportiu municipal  i tot, per suposat, amb la supervisió de monitors qualificats.

Mentre, els joves de “Love Canals”, aprendran a fer un ús correcte de les noves tecnologies, elaboraran una mena d´agenda turística i cada dia faràn un blog per aportar tot el que han recopilat a les seues visites a València, Xàtiva i Canals. Ells durant estos dies seràn guies turístics  supervisats , com no, per  un monitor especialista en la matèria.

Requena es mostrava “satisfet perquè iniciatives municipals d´aquest tipus permeten des de les institucions pensar amb la gent jove del nostre poble i almenys oferir-los la possibilitat de poder dur a terme activitats que a la vegada enriquisquen la seua formació.” Amés, apuntava el regidor” que des de l`Ajuntament s´ha fet un esforç important perquè esta activitat fóra el més econòmica possible i de fet així ha sigut ja que els xiquets de l´escoleta tan sols han abonat 15 euros i el joves de “Love Canals”  20 euros.