Comencen les finals per al CD Llosa

A tan sols set partits perquè finalitze el campionat, i en una classificació tan comprimida com la del grup sisè de Tercera Divisió, qualsevol entropessada pot pagar-se molt cara. I açò ho sap bé el CD Llosa, que aquesta setmana es mesura a un rival directe en la seua lluita per la permanència.

Així, aquesta vesprada arriba al Sequiol el Borriana, conjunt que supera als de la Costera per un sol punt i que ocupa un lloc per davant en la taula. I és que tot el que no siga guanyar seria ficar-se en problemes ja que els llocs de descens queden solament dos punts per baix.

Bé ho sap Carlos Luque, tècnic local. “Nosaltres som un equip que sap que va a patir i estem acostumats a viure amb aquesta pressió, que no ens afecta. Fins al final anem a estar ací i haguérem signat arribar a aquestes jornades fora del descens, amb aquestes opcions reals de salvar-nos”, va afirmar l’entrenador.

Així, després d’aconseguir dos punts dels últims 12, és essencial guanyar per a no caure en la zona de descens. Per açò, el Llosa afronta el partit “amb molta il·lusió i amb ganes de refer-nos dels últims resultats que no han sigut res bons. Sabem que aquests partits són quasi definitoris i qui guanye tindrà més a prop el seu objectiu i el que no, seguirà patint”, va destacar Luque.

Per a açò hauran de superar al Borriana, conjunt que no coneix la victòria en els últims tres partits. No obstant açò, l’entrenador local no es fia. “Els castellonencs són un equip que intenta jugar la pilota, amb uns jugadors en el centre del camp amb molta qualitat, però en el nostre estadi sabem que és difícil que es done aquest joc i buscaran pilotes directes. Tenen una defensa molt forta, encara que no excessivament ràpida i serà un encontre on haurem d’estar concentrats i intentar encarrilar el partit quan tinguem ocasió”, va finalitzar.

Amb aquests arguments es presenta una apassionant vesprada de futbol en El Sequiol, un camp que necessita més que mai el suport de la seua afició per a afrontar, ara sí, els moments crucials de la temporada.

 

13/04  17:30 hores  Camp Municipal ‘El Sequiol’

CD Llosa: Paredes, Javi Sanchis, Sergio Soriano, Roselló, Fredi, Fran, Raúl Aineto, Mallol, Rubén, Juanan i Mesa.

CD Burriana: Juan, Víctor Rubio, Montoya, Jaume, Roberto Jiménez, Víctor Albalat, Castell, Emilio Tauste, Chiva, Vicen i George.