Compromís per L’Alcúdia s’acosta als ciutadans

Compromís per L’Alcúdia de Crespins inicia una campanya pels barris del seu poble per a estar amb els ciutadans i conèixer les seues inquietuds per acostar la representació com a oposició al PP en l’Ajuntament.

“Veient els problemes reals dels ciutadans, ja que el nostre col·lectiu entén que la política s’ha de realitzar de baix a dalt, pensem que no hem de presentar-nos com a alternativa del govern local cada quatre anys sense adonar les iniciatives que anem realitzant en l’ajuntament per a millorar la qualitat de vida del nostre poble. També necessitem escoltar els problemes de cada barri igual que el nostre Grup Municipal explique a cada ciutadà les polítiques del PP que li concerneixen com són totes les pujades d’impostos (IBI, Brosses, Imposats de Vehiculs, aigua, etc), i que el sr. Sicluna, alcalde del nostre poble, es nega a explicar a la ciutadania, igual que rebutja constantment propostes del nostre grup encara que siguen beneficioses per als ciutadans pel simple fet de d el nostre grup. Prova d’açò és que hem presentat propostes de plans d’ocupació per a les famílies més necessitades i han sigut rebutjades sistemàticament per la majoria absoluta del PP.

Aquesta campanya es realitza complint el programa electoral on es mostrava el compromís de complir en tots els seus punts. El primer Barri que es visitarà serà la Montanyeta el proper divendres dia 17 de maig a les 19,30 hores.