Compromís per l’Alcúdia denúncia les molèsties de la Fira als veïns

El Grup Municipal Compromís per l’Alcúdia de Crespins vol denunciar públicament que el Sr. Sicluna Alcalde del nostre poble al no complir davant els veïns del carrer 9 d’octubre l’ordenança  Municipal de Policia i Bon Govern aprovada definitivament el 7 de març de 20013 a causa de ver permès la instal·lació de la fira d’atraccions amb motiu de les festes patronals de San Onofre a escassos metres de les seus cases.

IMG_8466firaAquests veïns davant  del poc cas i poca sensibilitat per part de l’Alcalde de no comunicar als ciutadans afectats que tindrien durant totes les festes aquestes instal·lacions que afectarien a la seua tranquil·litat i descans familiar, i si afegim que la avinguda on s’ha instal·lat les atraccions es un lloc manifestament inundable en cas d’una tempesta. Que es va telefonar al Alcalde i regidors en varies vegades però no han fet cas i es va instal·lar les atraccions d’una forma imposada i sense possibilitat de canvi ni reclamació. I que els veïns s’han sentit envaïts pel soroll i les atraccions sense dret a la calma ni al consens sobre la ubicació d’uns elements tant molestos.

Han protestat davant l’ajuntament fent constar que l’ordenança de policia i bon govern és per a complir-la per part de tots tant els ciutadans com l’ajuntament, ja que el seu article 26 es garanteix la tranquil·litat i el descans de les famílies residents.

També hem d’afegir la falta de senyalització d’alguns pilars de les atraccions de la fira com  demostrem a la foto que adjuntem.

Aquesta situació per part de l’equip de govern i concretament per el Regidor de Festes Carlos Borreda  de voler concentrar  tot en el carrer 9 d’octubre i de fer oïts sords als veïns afectats pels sorolls ocasionats i trastorns de la instal·lació de la fira de atraccions, no donant un solució alternativa per a evitar els problemes ocasionats i  satisfer a les famílies afectades en les seues demandes.