Compromís presenta a Empar Penadés com a nova regidora del seu grup

La seu de Compromís a Xàtiva ha acollit la presentació de la nova regidora d’aquesta formació en l’Ajuntament de Xàtiva, Empar Penadés, que substitueix després de la seua renúncia a Joanjo García. En la presentació han estat presents el secretari local, Ferran Minguet, i les seues dues companyes de consistori, Cristina Suñer i Pilar Gimeno.

Cristina Suñer, portaveu del grup, ha explicat que Penadés ocupava el número 4 de la llista d’aquesta formació. La presentació s’ha retardat perquè Penadés havia de tramitar assumptes relacionats amb el seu treball per a assumir la seua tasca d’edil.

Exerceix actualment de professora a Alcoi i ha sol·licitat una reducció de jornada. Penadés ha declarat que assumeix el càrrec amb “moltes ganes i iusión”. Assumirà les delegacions de Joanjo Garcia: personal i conservatori.

Fins a la seua incorporació efectiva les delegacions que tenia assignades Joanjo Garcia han sigut assumides per la pròpia Suñer i Gimeno.

Respecte a la renúncia de Joanjo García, la portaveu, Cristina Suñer, ha negat que es dega a discrepàncies tant en el grup de govern, com en el grup municipal o en el col·lectiu local.